Επεμβάσεις

Στις συνεργαζόμενες κλινικές πραγματοποιούμε με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και υλικά μια ευρεία γκάμα ορθοπεδικών επεμβάσεων που περιλαμβάνει

Ολική αρθροπλαστική ισχίου

  • Αλλαγή της άρθρωσης του ισχίου σε περίπτωση οστεοαρθρίτιδας που δεν ανταποκρίνεται στη συντηρητική αγωγή. Μια από τις πλέον επιτυχημένες επεμβάσεις στην ορθοπεδική που ξαναδίνει στους ασθενείς τη χαμένη ποιότητα ζωής τους.

Ολική αρθροπλαστική γόνατος

  • Αλλαγή της άρθρωσης του γόνατος σε περίπτωση οστεοαρθρίτιδας που δεν ανταποκρίνεται στη συντηρητική αγωγή. Η άρθρωση του γόνατος είναι εξαιρετικά σημαντική για την κίνησή μας και όταν δεν μπορεί να κινηθεί ο αντίκτυπος στην καθημερινότητα είναι σημαντικός. Η ολική αρθροπλαστική γόνατος ξαναδίνει στους ασθενείς τη χαμένη κίνηση και αυτονομία τους.

Ολική αρθροπλαστική ώμου

  • Αλλαγή της άρθρωσης του ώμου σε περίπτωση οστεοαρθρίτιδας που δεν ανταποκρίνεται στη συντηρητική αγωγή. Η ολική αρθροπλαστική ώμου καθώς και η ανάστροφη ολική αρθροπλαστική ώμου καταφέρνουν να απομακρύνουν τον πόνο και να επαναφέρουν την κίνηση σε αυτή την τόσο σημαντική άρθρωση.

Οστεοτομίες για διόρθωση βλαισού μεγάλου δακτύλου (Κότσι)

  • Η λύση για το επώδυνο πρόβλημα του βλαισού μεγάλου δακτύλου είναι χειρουργική και γίνεται με σύγχρονες μεθόδους εξατομικευμένες για τον κάθε ασθενή και μικρές τομές. Η αποκατάσταση είναι σύντομη και ο ασθενής κινητοποιείται ανεξάρτητα και γρήγορα μετά την επέμβαση.

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα – Εκτινασσόμενος δάκτυλος – Τενοντίτιδα DeQuervain – Νόσος Dupuytren – Αφαίρεση γαγγλίου

  • Όλες οι επεμβάσεις στην περιοχή του καρπού και του χεριού γίνονται με τοπική αναισθησία και ο ασθενής εξέρχεται μετά από λίγες ώρες του νοσοκομείου απαλλαγμένος από τις ενοχλήσεις που προκαλούν οι παραπάνω νόσοι.

Βιολογικές Θεραπείες – Εγχύσεις

Στο χώρο του ιατρείου μας ή και διεγχειρητικά, όπου αυτό απαιτείται, εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες βιολογικές θεραπείες και εγχύσεις. Από την πληθώρα των διαθέσιμων υλικών, σκευασμάτων και θεραπειών γίνεται πρώτα η επιλογή της καταλληλότερης μεθόδου για το συγκεκριμένο ασθενή και το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ο ασθενής ενημερώνεται πλήρως για τις δυνατότητες της κάθε μεθόδου και συμμετέχει ενεργά στην επιλογή της κατάλληλης μεθόδου για τον ίδιο. Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα υλικά και προϊόντα και μόνο πιστοποιημένες μεθόδους.

Οι θεραπείες που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν

  • Έγχυση PRP (Platelet Rich Plasma)
  • Έγχυση βλαστοκυττάρων
  • Έγχυση N-Stride
  • Έγχυση υαλουρονικού
  • Έγχυση κορτιζόνης

Start typing and press Enter to search