Χειρουργική Γόνατος

Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Γεώργιος Πετρίδης MD, MSc παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την αντιμετώπιση παθήσεων του γόνατος. Εξειδικεύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στην αρθροσκοπική χειρουργική γόνατος  και έχει συμμετοχή σε πολυάριθμα μετεκπαιδευτικά προγράμματα. Έχει εξειδικευθεί στις αρθροσκοπικές τεχνικές αντιμετώπισης

  • Ρήξης μηνίσκου
  • Ρήξης προσθίου χιαστού συνδέσμου
  • Χόνδρινων βλαβών και χονδροπάθειας

Οι αρθροσκοπικές τεχνικές μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα με πολύ μικρές τομές και ελαχιστοποιώντας τον πόνο μετά το χειρουργείο. Ο ασθενής μπορεί πολύ γρήγορα να επιστρέψει στις δραστηριότητες τους ακόμα και στα σπορ.

 

Ο κ. Πετρίδης έχει επίσης μεγάλη εμπειρία στην αρθροπλαστική του γόνατος, έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό επεμβάσεων με άριστα αποτελέσματα. Πραγματοποιεί επεμβάσεις

 

Η αποκατάσταση μετά το χειρουργείο είναι ταχύτατη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη ζωή του χωρίς πόνο.

 

Χρειάζομαι χειρουργείο στο γόνατό μου;

Η αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς είναι απολύτως εξατομικευμένη. Αφού κλείσετε ένα ραντεβού, ο κύριος Πετρίδης θα λάβει ένα πλήρες ιατρικό και ορθοπεδικό ιστορικό, θα σας εξετάσει διεξοδικά ενώ ίσως ζητήσει κάποιες επιπλέον εξετάσεις όπως ακτινογραφίες ή μαγνητική τομογραφία. Όταν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ο κύριος Πετρίδης θα σας εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημά σας και ποιες είναι οι επιλογές για την αντιμετώπισή του. Εφόσον το πρόβλημά σας μπορεί να αντιμετωπιστεί χωρίς επέμβαση θα σας δοθούν πληρέστατες οδηγίες και θα συνταγογραφηθεί κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή εφόσον χρειάζεται.

Αν είναι απαραίτητη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας, τότε ο κ. Πετρίδης θα σας εξηγήσει με λεπτομέρεια ποια επέμβαση είναι καταλληλότερη για εσάς καθώς και τι θα συμβεί στο χειρουργείο αλλά μετά από αυτό. Η παρακολούθηση του ασθενούς δεν τελειώνει τη μέρα του χειρουργείου αλλά συνεχίζεται μέχρι ο ασθενής να έχει επιστρέψει πλήρως στις δραστηριότητές του.

Start typing and press Enter to search