Select Page

Εάν αντιμετωπίζετε χρόνιο πόνο στο γόνατο λόγω οστεοαρθρίτιδας ή άλλων εκφυλιστικών παθήσεων, η επιλογή της σωστής θεραπείας είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της ποιότητας ζωής σας.

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις πιο προηγμένες λύσεις στην ορθοπεδική χειρουργική , συμπεριλαμβανομένης της Ρομποτικής Μερικής Αρθροπλαστικής Γόνατος με το σύστημα Stryker Mako, μια πρωτοποριακή προσέγγιση στη χειρουργική του γόνατος που θέτει νέα πρότυπα ακρίβειας και αποτελεσμάτων για τους ασθενείς.

Μερική Αρθροπλασική Γόνατος

Η επιστήμη πίσω από τη ρομποτική μερική αρθροπλαστική γόνατος.

Η Ρομποτική Μερική Αρθροπλαστική Γόνατος είναι μια χειρουργική τεχνική που αξιοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση της τοπικής εκφύλισης της άρθρωσης του γόνατος, διατηρώντας παράλληλα τον υγιή ιστό.

Ακολουθεί μια εμπεριστατωμένη ματιά στο γιατί αυτή η μέθοδος θεωρείται ότι αλλάζει τα δεδομένα στην ορθοπεδική χειρουργική:

 1. Χαρτογράφηση ακριβείας: Το σύστημα Stryker Mako συνδυάζει αξονικές τομογραφίες και προηγμένο λογισμικό για τη δημιουργία ενός λεπτομερούς, τρισδιάστατου μοντέλου της άρθρωσης του γόνατός σας. Αυτή η εικονική αναπαράσταση επιτρέπει στον εξειδικευμένο χειρουργό κύριο Πετρίδη να σχεδιάσει με ακρίβεια τη χειρουργική επέμβαση, εντοπίζοντας τις ακριβείς περιοχές βλάβης και σχεδιάζοντας τη βέλτιστη τοποθέτηση του εμφυτεύματος.
 2. Ρυθμίσεις σε πραγματικό χρόνο: Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο ρομποτικός βραχίονας βοηθά τον χειρουργό στην εκτέλεση του προκαθορισμένου σχεδίου με απαράμιλλη ακρίβεια. Παρακολουθεί συνεχώς και προσαρμόζεται για τυχόν αποκλίσεις, διασφαλίζοντας ότι το εμφύτευμα ευθυγραμμίζεται τέλεια με τη μοναδική ανατομία σας.
 3. Συντήρηση ιστών: Σε αντίθεση με την παραδοσιακή ολική αντικατάσταση γόνατος, η οποία περιλαμβάνει την αντικατάσταση ολόκληρης της άρθρωσης, η ρομποτική μερική αντικατάσταση γόνατος στοχεύει μόνο στα κατεστραμμένα τμήματα του γόνατος. Αυτή η προσέγγιση ελαχιστοποιεί τον τραυματισμό των γύρω ιστών, οδηγώντας σε λιγότερο πόνο, ταχύτερη ανάρρωση και βελτιωμένη μακροπρόθεσμη λειτουργία.
 4. Προσαρμογή: Το γόνατό σας είναι τόσο μοναδικό όσο και το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Η ικανότητα του συστήματος Stryker Mako να προσαρμόζει τη διαδικασία στη δική σας ειδική ανατομία σημαίνει καλύτερη εφαρμογή του εμφυτεύματος, που ενδεχομένως παρατείνει τη διάρκεια ζωής του και παρέχει πιο φυσική λειτουργία του γόνατος.

 

Πλεονεκτήματα της ρομποτικής μερικής αντικατάστασης γόνατος με το Stryker Mako

 1. Ελάχιστα επεμβατικά: Οι μικρότερες τομές έχουν ως αποτέλεσμα μικρότερη διαταραχή των γύρω ιστών, λιγότερες ουλές και μικρότερη παραμονή στο νοσοκομείο. Μπορείτε να περιμένετε ταχύτερη επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
 2. Βελτιωμένη ακρίβεια: Ο συνδυασμός ρομποτικής ακρίβειας και τρισδιάστατης μοντελοποίησης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους, οδηγώντας σε πιο προβλέψιμο και αξιόπιστο αποτέλεσμα.
 3. Γρηγορότερη αποκατάσταση: Πολλοί ασθενείς βιώνουν ταχύτερη ανάρρωση και μειωμένο μετεγχειρητικό πόνο σε σύγκριση με την παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης γόνατος.
 4. Μακροχρόνια αποτελέσματα: Η σχολαστική ευθυγράμμιση του εμφυτεύματος εξασφαλίζει μια πιο σταθερή άρθρωση, παρατείνοντας ενδεχομένως τη διάρκεια ζωής της αντικατάστασης γόνατος.
 5. Βελτιωμένη ποιότητα ζωής: Στοχεύοντας ειδικά στην πληγείσα περιοχή, η διαδικασία αυτή συχνά οδηγεί σε βελτιωμένη λειτουργία της άρθρωσης και μειωμένο πόνο, επιτρέποντάς σας να επανακτήσετε τον ενεργό τρόπο ζωής σας.

Γιατί να επιλέξετε τον Γεώργιο Πετρίδη

 1. Εμπειρία: Ο ορθοπεδικός χειρουργός κ. Πετρίδης είναι από τους πρωτοπόρους στον τομέα της ρομποτικής μερικής αντικατάστασης γόνατος. Με εκτεταμένη εμπειρία και δέσμευση στην αριστεία, παρέχουμε κορυφαία φροντίδα.
 2. Ο ασθενής είναι η προτεραιότητα: Η ευημερία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπευτικής σας διαδρομής, από την πρώτη εξέταση έως την τελική αποκατάσταση.
 3. Τεχνολογία αιχμής: Επενδύουμε στις τελευταίες εξελίξεις στην ορθοπεδική χειρουργική για να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 4. Αποδεδειγμένη επιτυχία: Το ιστορικό επιτυχών αποτελεσμάτων και ικανοποιημένων ασθενών μας υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου περίθαλψης.

Η πορεία σας προς την ανακούφιση από τον πόνο και τη βελτίωση της κινητικότητας

Μην αφήνετε πλέον τον πόνο στο γόνατο να περιορίζει τη ζωή σας. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες για διαρκή ανακούφιση και αποκατάσταση της λειτουργικότητας μέσω της ρομποτικής μερικής αντικατάστασης γόνατος με το Stryker Mako με τον κύριο Πετρίδη στο Νοσοκομείο Υγεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια εξέταση και να ξεκινήσετε την πορεία προς ένα ανώδυνο, ενεργό μέλλον. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας, αντιμετωπίζοντας τη βασική αιτία των ενοχλήσεων στο γόνατό σας με ακρίβεια και τεχνογνωσία.