Select Page

Αναβαθμίζοντας την ορθοπεδική χειρουργική ισχίου: Ολική Αρθροπλαστική Ισχίου Stryker Mako

Οι χρόνιες παθήσεις του ισχίου, είτε εκφυλιστικές είτε τραυματικές, μπορούν να μειώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής και την κινητικότητά σας. Ο ορθοπεδικός χειρουργός κ. Γεώργιος Πετρίδης MD, MSc μπορεί να σας  προσφέρει μια καινοτόμο λύση: Ρομποτική ολική αρθροπλαστική ισχίου με το υπερσύγχρονο σύστημα Stryker Mako. Αυτή η χειρουργική προσέγγιση αξιοποιεί τεχνολογία αιχμής για τη μεγιστοποίηση της ακρίβειας, της εξατομίκευσης και της χειρουργικής επιτυχίας.

Η επιστήμη πίσω από τη ρομποτική ολική αντικατάσταση ισχίου με το σύστημα Stryker Mako

Η ρομποτική ολική αντικατάσταση ισχίου είναι μια εξαιρετικά εξελιγμένη διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για την αντικατάσταση μιας φθαρμένης ή κατεστραμμένης άρθρωσης ισχίου με ένα επακριβώς ευθυγραμμισμένο εμφύτευμα, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τη διαταραχή των υγιών οστών και των μαλακών ιστών. Ακολουθεί μια σε βάθος διερεύνηση της ιατρικής επιστήμης και της τεχνολογικής υπεροχής που στηρίζουν αυτή τη μετασχηματιστική διαδικασία:

 1. Προηγμένη απεικόνιση: Η διαδικασία ξεκινά με προηγμένες τεχνικές απεικόνισης, όπως η αξονική τομογραφία (CT), για την κατασκευή ενός περίπλοκου, τρισδιάστατου μοντέλου της άρθρωσης του ισχίου. Αυτή η ψηφιακή αναπαράσταση χρησιμεύει ως βάση για ένα χειρουργικό σχέδιο που προσαρμόζεται σχολαστικά στη μοναδική ανατομική σας διαμόρφωση.
 2. Ρομποτική ακρίβεια: Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, ο ρομποτικός βραχίονας Stryker Mako λειτουργεί ως εξελιγμένη επέκταση των δεξιοτήτων του χειρουργού. Παρακολουθεί συνεχώς και προσαρμόζεται για τυχόν αποκλίσεις από το σχολαστικά επεξεργασμένο χειρουργικό σχέδιο σε πραγματικό χρόνο, διασφαλίζοντας την ακριβή ευθυγράμμιση και τοποθέτηση του εμφυτεύματος.
 3. Διαφύλαξη των ιστών: Ένα κεντρικό δόγμα της ρομποτικής ολικής αντικατάστασης ισχίου είναι η διατήρηση των υγιών οστών και μαλακών μορίων. Αυτή η προσέγγιση ελαχιστοποιεί το χειρουργικό τραύμα στις γύρω δομές, γεγονός που μεταφράζεται σε μειωμένο μετεγχειρητικό πόνο, ταχύτερη ανάρρωση και βελτιστοποιημένη λειτουργικότητα του ισχίου.
 4. Προσαρμοσμένες λύσεις: Κάθε επέμβαση προσαρμόζεται στην ατομική σας ανατομία, διασφαλίζοντας την εφαρμογή του εμφυτεύματος που είναι προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Αυτή η εξατομίκευση όχι μόνο βελτιώνει τα άμεσα αποτελέσματα, αλλά αυξάνει και τη δυνητική μακροζωία του εμφυτεύματος.

 

Πλεονεκτήματα της ρομποτικής ολικής αντικατάστασης ισχίου με το Stryker Mako

 1. Ελάχιστη επεμβατικότητα: Οι μικρότερες τομές έχουν ως αποτέλεσμα μικρότερη διατάραξη των ιστών, μειωμένες ουλές και μικρότερη παραμονή στο νοσοκομείο. Οι ασθενείς συνήθως έχουν ταχύτερη επιστροφή στις συνήθεις δραστηριότητές τους.
 2. Αξεπέραστη ακρίβεια: Η ενσωμάτωση της ρομποτικής καθοδήγησης και της τρισδιάστατης μοντελοποίησης μειώνει δραστικά τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους, προωθώντας πιο προβλέψιμα και αξιόπιστα αποτελέσματα.
 3. Επιταχυνόμενη αποκατάσταση: Πολλοί ασθενείς αναφέρουν ταχύτερη και λιγότερο επώδυνη ανάρρωση σε σύγκριση με τη συμβατική χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίου.
 4. Εκτεταμένη διάρκεια ζωής του εμφυτεύματος: Η ακριβής ευθυγράμμιση του εμφυτεύματος δημιουργεί μια σταθερή άρθρωση του ισχίου, η οποία έχει τη δυνατότητα να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της αντικατάστασης του ισχίου σας.
 5. Αποκατεστημένη ποιότητα ζωής: Η ρομποτική ολική αρθροπλαστική ισχίου προσφέρει βελτιωμένη λειτουργία του ισχίου και μειωμένο πόνο, διευκολύνοντας την επιστροφή σε έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Γιατί να επιλέξετε τον ορθοπεδικό χειρουργό κ. Γεώργιο Πετρίδη MD, MSc;

 1. Εμπειρία: Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα της ρομποτικής αντικατάστασης ισχίου, παρέχοντας εγγύηση αριστείας.
 2. Προσέγγιση με επίκεντρο τον ασθενή: Η ευημερία σας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη και καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του θεραπευτικού σας ταξιδιού, εξασφαλίζοντας βέλτιστα αποτελέσματα.
 3. Τεχνολογία αιχμής: Παραμένουμε στην πρωτοπορία της ορθοπεδικής χειρουργικής, επενδύοντας σταθερά στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο περίθαλψης.
 4. Αποδεδειγμένη αριστεία: Το ιστορικό επιτυχών αποτελεσμάτων και ικανοποιημένων ασθενών μας υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την κορυφαία ιατρική φροντίδα.

Ανακτήστε την κινητικότητά σας και ανακαλύψτε ξανά μια ζωή χωρίς πόνο

Μην επιτρέπετε στον πόνο στο ισχίο να υπαγορεύει την πορεία της ζωής σας. Εξερευνήστε τις δυνατότητες για διαρκή ανακούφιση και αποκατάσταση της λειτουργικότητας μέσω της ρομποτικής ολικής αντικατάστασης ισχίου με το Stryker Mako στο Νοσοκομείο Υγεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια εξέταση και να ξεκινήσετε την πορεία προς ένα ανώδυνο, ενεργό μέλλον. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την ακρίβεια και την ιατρική εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται για να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας και να ανακουφιστείτε από τη βασική αιτία των ενοχλήσεων του ισχίου σας.